100% opptil 5 000 kr + 200 gratisspinn
18+, V&B gjelder
  • Gigantisk spillside med alt innen gambling
  • Stort utvalg lojalitetstilbud til aktive spillere
  • Bredt utvalg betalingsmetoder inkludert Bitcoin og kryptovaluta

CampoBet gir bort en Mac, iPhone og Apple Watch!

Ole Pedersen

CampoBet har tatt på seg julenisse-kostymet og handlet inn dyre julegaver til gavesekken sin! I år skal det nemlig deles ut en splitter ny MacBook, iPhone og Apple Watch til tre heldige spillere hos CampoBet!

Noe av det hyggeligste med julen er det å gi bort gaver til de man setter pris på. Det er helt tydelig planen også hos CampoBet, som planlegger å dele ut førsteklasses Apple-gadgets til tre spillere som utmerker seg i årets julerace!

De tre spillerne som spiller mest i racet, som pågår fram til 31. desember, belønnes med fantastiske premier. I tillegg får de sju neste plassene også fine premier i form av lojalitetspoeng som kan veksles inn i free spins og bonuser.

I juleracet hos CampoBet gjelder det å spille mest mulig på spilleautomatene som er valgt ut til racet. Det er Ice Breaker, Merry Xmas, Santa, Winter Berries, Secret Santa, Jingle Bells og et par til. Jo mer du omsetter på disse automatene, jo høyere opp på ledertavlen vil du klatre. Klatrer du helt til topp tre sikrer du deg de feteste premiene:

  • MacBook Pro 16″ går til vinneren
  • iPhone 11 Pro går til andreplassen
  • Apple Watch går til tredjeplassen

Dersom dette er første gangen du besøker CampoBet, så vit at du får en enorm bonuspakke når du setter inn penger for første gang. De dobler det første innskuddet ditt med en bonus på 100 %, verdt maksimalt 5 000 kroner. Som om ikke det var nok vil du også få 200 free spins med på kjøpet!

KLIKK HER for å delta i årets juleturnering hos CampoBet!