Betzest: Fantastiske premier i årets julekalender!

Birgitta Svensson

Årets julekalender hos Betzest inneholder en rekke fantastiske premier! Du kan vinne en EM-tur i 2020, du kan vinne en iPhone 11 Pro, og du får i tillegg en saftig bonus på 200 % i desember!

Endelig er det desember, og ENDELIG nærmer julen seg! De første lukene i årets julekalendere er allerede åpnet, og hos Betzest er det virkelig sving på årets utgave. Bak lukene skjuler det seg fantastiske premier i form av gratisspinn, bonustilbud og andre overraskelser!

For å hjelpe deg i gang med spillingen i desember, får du en saftig bonus på 200 % på et av innskuddene dine. Dermed får du masse ekstra penger på konto, og kan spille deg fram mot julaften 24. desember.

EM-tur 2020 & 1 million gratisspinn

Betzest vil gjerne at noen nordmenn skal få oppleve EM på nært hold, selv om det ikke ser ut som landslaget vårt greier det. De trekker ut noen heldige vinnere som får se en valgfri gruppespillkamp live. Pakken inneholder billetter, flyreise og overnatting, og hvem som vinner trekkes den 6. januar. For hver femhundrelapp du setter inn hos Betzest i desember, får du et lodd i trekningen. Det trenger ikke være 500 kr i en smell, du får et lodd hver gang du passerer 500 kr i samlede innskudd.

Det er ikke bare EM-tur som står på plakaten i julekalenderen hos Betzest. I tillegg deler de ut 1 million gratisspinn som fordeles på mange heldige vinnere i trekningen. For å være med i trekningen kan du få lodd både ved å sette inn 500 kr eller mer, samt få 1 lodd for hver hundrelapp du satser på spilleautomatene deres.

Du kan også vinne en ny iPhone 11 Pro, noe som jo ville vært en fantastisk julegave til deg selv!

Klikk her for å se de fantastiske premiene i årets julekalender!