Eksklusivt! 50 kr gratis og risikofritt + 200% oddsbonus opptil 1 000 kr
18+, V&B gjelder
  • Åpne konto for å spille med bettingbonusen din hos Betzest nå!

Betzest deler ut 2 000 kr daglig gjennom hele mai!

Birgitta Svensson

Mai er ikke bare fylt opp med helligdager og nasjonaldagen vår, men også en super kampanje fra Betzest! Enten du er ny eller aktiv, stor eller små-spiller, så er denne kampanjen en innertier for deg. Les alt om den her, og ta turen over til Betzest for din daglige bonus!

Vi er alle påvirket av viruset som herjer verden, og for de som elsker å tippe på sport er det mange kansellerte kamper og turneringer man vanligvis ville fått med seg og jublet over. Heldigvis har Betzest et stort utvalg innen virtuell sport, samt tilgang til de begivenhetene som fremdeles blir gjennomført, slik som eksempelvis e-sport.

For å fylle kontoen og humøret til alle nordmenn har de lansert en ny kampanje som gjelder for hele mai. Denne gir en daglig innskuddsbonus hvor man får 100% ekstra å spille for, opp til maksimum 2 000 kr. Du kan altså sette inn 2 000 kr hver eneste dag, og få totalt 4 000 kr på kontoen din!

Bonuspengene kan brukes i seksjonene odds og virtuell sport. De må omsettes 15 ganger på spill som har odds på 2.0 eller høyere, med mindre man spiller kombinasjoner, da må totalen på kupongen være 1,80 eller høyere.

Med denne bonusen fra Betzest har man en god unnskyldning til å ta en ekstra pause i hverdagen, og i disse tider er det nok akkurat det mange trenger. Betzest er selvfølgelig også tilgjengelig fra mobil og nettbrett, slik at du kan tippe i solveggen på hytta, eller trygt under pleddet på sofaen.

Ta meg til Betzest og min tippebonus på 2 000 kr nå!