Eksklusivt! 50 kr gratis og risikofritt + 200% oddsbonus opptil 1 000 kr
18+, V&B gjelder
  • Åpne konto for å spille med bettingbonusen din hos Betzest nå!

Betzest: daglige julekalender-tilbud på oddsen!

Birgitta Svensson

Det er duket for en heftig julefeiring hos Betzest, hvor du kan få en rekke gode tilbud og gaver på oddsen i julekalenderen deres!

Sjekk ut årets beste julekalender hos Betzest, hvor vi vet at det skjuler seg plenty av påfyllsbonuser, tilbud og gratisspill bak lukene! Følger du med hver dag og sjekker lukene, vil du få masse ekstra å spille for på oddsen i desember! Kanskje blir dette året hvor du vinner og får råd til ekstra fine julegaver til familien?

For å hjelpe deg på veien, tilbyr Betzest en stor julebonus til alle sine norske oddsspillere. Den er på 200 %, og gjelder for bonusbeløp opptil 1 000 kroner. For å få maks bonus må du sette inn 500 kroner, noe som gir deg totalt 1 500 kroner på kontoen etterpå. Bonustilbudet er gyldig i hele desember, så du velger selv når du vil benytte deg av det!

Det kan være smart å legge spillingen til Betzest nå i desember. For hver 500-lapp du setter inn (samlet for alle innskudd), får du et lodd i juletrekningen deres. Der er det fine premier å hente! De deler ut en tur til europamesterskapet i fotball som går av stabelen neste sommer. Du får velge deg ut en gruppespillkamp som Betzest sender deg av gårde til, med hotell, reise og billetter på deres bekostning! Trøstepremien, en iPhone 11 Pro, er heller ikke noe å kimse av! Hvem som vinner får du svaret på den 6. januar!

Ta turen til Betzest og åpne julekalenderen din HER!