100% oddsbonus opptil 1 000 kr
18+, V&B gjelder
  • Stor bettingbonus på 100 % opptil €100 med fordelaktig omsetningskrav
  • Egen mobilapp med livespill for både iOS og Android
  • Enormt antall betalingsmetoder med støtte for 20+ kryptovalutaer

BetWinner: €100 kr i bettingbonus til nye spillere!

Lars Hansson

Hent ut en stor og generøs bettingbonus når du gjør ditt første innskudd hos nye BetWinner. Tipp i vei i juleferien med masse ekstra euro på kontoen din!

Det nærmer seg jul i faretruende fart, og uansett om du har fått gjort unna gavene eller ei, så kan du koble av med en skikkelig bra velkomstbonus på odds hos BetWinner!

De tilbyr norske spillere en bettingbonus på 100 % på det første innskuddet, opptil maksbonusen som er satt til €100. Et innskudd på €20 vil gi deg €40 på kontoen, mens €100 gir maks bonus og €200 på konto.

Med et meget rettferdig omsetningskrav på lave 5x, er det fort gjort å spille løs bonusen sin og cashe ut pengene man har fått.

BetWinner har et enormt utvalg spillobjekter – virkelig gigantisk – og tilbyr blant annet over 1 500 spillobjekter på vanlige kamper i Premier League. Her finner du garantert noe å satse pengene dine på, og med €100 ekstra tåler du litt uflaks uten at du går blakk!

Med plenty av kampanjetilbud hver uke (denne uken snakker vi iPhone-lotteri og 10 % ekstra gevinst på dagens utvalgte tippekupong) er det alltid morsomt og underholdende å spille på oddsen hos BetWinner!

Sjekk ut den nyeste norske oddssiden, og få velkomstbonusen din, i dag, så kan juleferien bli en meget avslappet og lukrativ affære!

Hent din bettingbonus verdt €100 HER!