100% oddsbonus opptil 1 650 kr
18+, V&B gjelder
  • Stor bettingbonus når du setter inn penger aller første gang!
  • Meget gode omsetningskrav & kundeservice via live chat
  • Godtar Bitcoin, Ethereum og mange andre kryptovalutaer

Bettingbonus på €150 & gratisspill hos BetMaster

Lars Hansson

Er du sulteforet på action på oddsen? Gjør spenningen enda større med en stor bettingbonus hos BetMaster! Her får du dessuten ukentlige gratisspill som kan stige i verdi til hele €20!

Koronapausen har vært tung for mange ivrige bettingspillere som ikke har hatt noe som helst å spille på! Det kan være vanskelig om man er vant til hyppige adrenalinkick og spenningen man får når man satser penger på oddsen. Heldigvis kan vi snart legge det bak oss, og en rekke idretter er i full gang igjen for lenge siden.

Er du på utkikk etter store bonuser og gode lojalitetsbelønninger kan det være verdt å sjekke ut BetMaster. De tilbyr for øyeblikket en saftig bettingbonus på 100 % til alle nye spillere som gjør sitt første innskudd. De har satt maksimalt bonusbeløp til hele €150, noe som er unormalt høyt til en oddsside å være. Setter du inn maks får du begynne å spille med hele €300 på kontoen – et perfekt utgangspunkt for store gevinster på oddsen!

I tillegg må vi nevne at BetMaster belønner sine aktive spillere på en meget fin måte. Hver uke kan du sikre deg et gratisspill verdt €5 – og verdien kan stige til hele €20 dersom du er veldig aktiv!

Spiller du 4 av 7 dager denne uka, vil du neste uke få et gratisspill verdt €5. Spiller du 5 av 7 dager, stiger verdien på gratisspillet til €10! 6 av 7 dager gir deg €15, mens 7 av 7 dager gir deg et gratisspill verdt hele €20!

Slike kampanjer liker vi; de tar nemlig vare på spillerne som tar risiko og sjanser for å vinne!

Besøk BetMaster og få en stor bettingbonus I DAG!