100 % bettingbonus på 2 100 kr venter hos Powbet!

Ole Pedersen

Den nye bettingsiden Powbet er nå ute med en super bonus til alle som er glade i å spille på oddsen! Spilleglade nordmenn får 100 % ekstra på sitt 1. innskudd hos Powbet!

Den nye norske bettingsiden Powbet har nå lansert en omfattende lojalitetspakke til alle norske spillere. Ikke bare får du en stor bettingbonus, du får også plenty av kampanjetilbud gjennom uka som sikrer deg veldig god valuta for pengene! Og med både odds, live odds, casino og live odds vil din tid hos Powbet bli fylt med adrenalin!

Når du setter inn penger for første gang hos Powbet vil du motta en bettingbonus på 100 %. Maksimalt bonusbeløp er på 2 100 kroner, og minimumsbeløpet du må sette inn for å aktivere bonusen er satt til 200 kroner. Du må omsette bonusbeløpet 5 ganger, og da enten til 2,0 i odds for singelspill eller 1,50 i odds per spill i kombospill.

Hver eneste uke får du en super påfyllsbonus hos Powbet. De matcher innskuddet ditt med 50 %, og maksbonusen er på hele 5 000 kroner. Dermed får du alltid noe ekstra å tippe i vei med hos Powbet! De har også en fast cashback hver uke, som gir deg 10 % tilbake om du skulle gå på en liten smell. På hesteveddeløp får du 50 % av innsatsen din tilbake dersom du er uheldig og taper (det er en del vilkår for denne kampanjen, se nettsiden deres), og de har også egne kampanjer for FIFA og bordtennis!

Besøk Powbet og få din bettingbonus på 2 100 kr!