Betsson + Pontus Wernbloom som ambassadør = sant!

Lars Hansson

I jakten på å forsterke sin identitet i Sverige, har Betsson nå sikret seg den berømte fotballspilleren Pontus Wernbloom som sin Brand Ambassador i Sverige!

Wernbloom + Betsson = sant etter en lang og spennende karriere

Dersom du lurer på hvem i all verden Wernbloom er, så er ikke det så rart. De fleste fotballinteresserte nordmenn har hørt om navnet, men ikke så mange andre. Han er en kjent, svensk fotballspiller som har både spilt for det svenske landslaget og en rekke andre fotballklubber i Europa. Vi snakker om PAOK i Hellas, CSKA Moskva ifra Russland, og AZ Alkmaar fra Nederland.

Den 35 år gamle spilleren la nylig opp proffkarrieren og avsluttet med det sitt opphold hos IFK Göteborg. I stedet bærer det nå videre til Betsson og stillingen som Brand Ambassador. Her vil han fortsatt få lov til å jobbe med fotball, men på en litt annen måte enn tidligere. Wernbloom vil gjerne få lov til å gjøre noe av det samme som Christian «Fimpen» Eklund fikk lov til å gjøre med hockey, da han begynte som Brand Ambassador.

Unikt innhold på YouTube

Som ny ambassadør for Betsson har Wernbloom uttalt at dette er hans første ekte jobb noensinne, og et håp om å få lage en egen YouTube-serie om fotball. Det fikk Christian «Fimpen» Eklund gjøre om hockey, nemlig. I regi av Betsson lagde nemlig Fimpen TV-serien «Fimpens Resa» som tok for seg hockey. TV-serien har over 7 millioner visninger på YouTube!

Betsson har lenge lett etter noen som kunne påta seg rollen som fotballambassadør i Sverige. Det fant de med Wernbloom, i alle fall ifølge PR-sjef Robin Olenius:

  • Vi ønsket oss noen med et stort hjerte for fotballen, og skikkelig humoristisk sans. Vi fant begge disse kvalitetene hos Pontus. Vi trengte noen som ville passe med våre andre ambassadører, og fotball er definitivt den største idretten i verden!