Betive Sports gir deg en 500-lapp ekstra på odds!

25. mai 2018
Betive norsk betting

Det fins helt ok bonuser, og kjempemessige bonuser. Betive Sports tilhører siste kategori.

Om du er av typen som liker en bookmaker som er ekstra raus med velkomstbonusene sine, trenger du ikke lete lenger. Du har funnet rett selskap. Betive Sports er for deg som digger å få en kjempegod start i oddsmarkedet.

Betive gir nemlig nye spillere 100 % innskuddsbonus opp til 500 kroner!

Dersom du gjør det meste ut av tilbudet fra Betive, kan du med andre ord sitte igjen med 500 kroner ekstra å rutte med i oddsmarkedet. Den som har spilt odds en stund, vet at dette er et beløp som fort kan bety forskjellen på en god dag eller dårlig dag i markedet.

Stor spillmeny

Hos Betive er det med andre ord ikke snakk om å snu på krona. Her er målet virkelig å skjemme bort spillerne sine.

Det gjelder for så vidt ikke bare med kampanjer, men også med spillutvalg!

Du skal ikke ha vært så lenge inne på Betives side før du innser at dette er en bookmaker med et meget velutviklet tilbud på spillsiden. Er du fan av norsk fotball, kan du for eksempel boltre deg i objekter helt ned til 3. divisjon. Og innenfor hver match er det rett og slett et vell av ulike ting du kan sette penger på.

Det er imidlertid ikke alle som er fotballfrelste. Noen liker også badminton, tennis og e-sport. I så fall kan vi forsikre deg om at Betive har nok av moro for deg også innenfor disse kategoriene. 

Imponerende live odds

Mange bookmakere tilbyr kun live odds på de aller mest populære spillene. Så er ikke tilfelle hos Betive Sports.

I kategorien live kan du ikke bare følge med på live score på de mest perifere arrangement – du kan også sette penger direkte på ting som foregår i samme øyeblikk. Det være seg indonesiske lavere divisjoner innen fotball, eller en australsk cup i badminton.

Slå kloa i 500 kroner i bonuspenger! Klikk her for å bli spiller hos Betive!