100% oddsbonus opptil 2 000 kr
18+, V&B gjelder
  • Flotte oddsbonuser for norske spillere
  • Super kundeservice med eget telefonnummer for nordmenn
  • Stort antall spillobjekter på norske sporter

Betinia tilbyr 100% oddsbonus til alle nye kunder!

Birgitta Svensson

Tiden er inne for å ta tippingen til et helt nytt nivå! Hos Betinia kan du starte eventyret ditt med en super velkomstpakke på odds som gir deg dobbelt opp på kontoen! Bruk din kunnskap om favorittsporten til noe nyttig, og vinn stort nå!

Uansett om du liker tennis, fotball, håndball, alpin eller e-sport, så har Betinia gode odds klare for deg. Med oddsbonusen kan du også benytte muligheten til å prøve deg på noe helt nytt, og det er alltid spennende!

Velkomstbonusen for oddsspillere gir deg 100% innskuddsbonus opp til 2 000 kr første gang du setter inn penger. Disse får du på kontoen når du har spilt gjennom innskuddet ditt, og de blir da tilgjengelig som bonuspenger. Totalen av innskudd og bonus må omsettes 5 ganger før de blir omgjort til ekte penger som kan tas ut. Dette gjelder for kunder fra Norge, så om du sitter i utlandet og spiller, så kan det være lurt og se om det er andre krav som gjelder!

I tillegg til den flotte velkomstbonusen, er det mange flotte tilbud hos Betinia. På kampanjesiden har de en egen oversikt hvor de skiller mellom sport og casinobonuser. For de som liker å tippe på oddsen så kan vi nevne at de har en ukentlig påfyllsbonus på 50% og en egen cashback bonus som gir opp til 5 000 kr. Her er det altså mye å hente, så vi anbefaler at du tar en titt innom!

Betinia lanserer også ukentlige utfordringer som man kan ta del i. På disse kan man tjene opp ekstra poeng (i tillegg til de man tjener med vanlig spill), og dermed få enda mere utav VIP-programmet. Dette er litt som en fantasiverden, hvor man bygger opp idrettsplasser og byer, men siden det er snakk om pengespill, så får man naturligvis belønninger underveis også!

Besøk Betinia og få 2 000 kr i oddsbonus nå!