Velkomstbonus opptil 15 500 kr
18+, V&B gjelder
  • Få din velkomstbonus hos Betfinal ved å klikke her!

9 000 grunner til å ønske Betfinal velkommen nå!

Ole Pedersen

Som overskriften sier, så har Betfinal nå 9 000 gode grunner til at du skal velge nettopp de! Du har nok gjettet det allerede, men i velkomstpakken får du nemlig 9 000 kr i bonus som du kan kose deg med! Sjekk ut bonusen her!

Om du lager en brukerkonto hos Betfinal i dag, får du muligheten til å benytte deg av dette fantastiske tilbudet! Pakken inneholder totalt 3 innskuddsbonuser, hvor hver av de gir deg 100% bonus opp til 3 000 kr totalt. Dette betyr at du kan få opptil 9 000 kr på de tre første innskuddene du gjør.

Denne bonusen er også perfekt for alle typer spillere, enten man liker å satse mye eller lite. Gjør du et innskudd på 500 kr, så mottar du 500 kr i bonus. Velger du å gå for maksimum bonus og foretar et innskudd på 3 000 kr, så mottar du 3 000 kr i bonus. På dette viset er bonusen like rettferdig uansett hvilken type spiller du er.

Med 9 000 kr ekstra på spillerkontoen, er det viktig med et godt utvalg hvor man kan prøve lykken. Hos Betfinal kommer spillene fra kjente og trygge leverandører som Microgaming, Net Entertainment, Quickspin, Yggdrasil Gaming og en rekke andre.

Utvalget er ikke bare stort, men det er også veldig variert innen de forskjellige kategoriene! Her finner du mange flotte jackpotspill, spennende videoautomater i forskjellige temaer, klassiske kort- og bordspill, samt et live casino. Her er det mye å utforske, så hva venter du på?

Jeg vil ha 100% bonus på mine tre første innskudd! Gi meg 9 000 kr i bonuspenger nå!