60 000 kr bonus og stort utvalg hos Dream Vegas!

Ole Pedersen

Du tror kanskje ikke dine egne øyne, men bonustilbudet hos Dream Vegas er en realitet, ikke en drøm! Her får du ikke bare massevis av bonuspenger, men også en god slump med free spins. Sjekk ut bonusen og det store utvalget nå!

Lager du en brukerkonto i dag, så får du benytte deg av velkomstpakken umiddelbart. Denne består av tre innskuddsbonuser som til sammen kan gi deg hele 60 000 kr ekstra å spille for. Pakken er satt sammen av følgende bonuser:

  • På første innskudd får du 200% bonus opp til 25 000 kr og 50 free spins
  • På andre innskudd får du 40% bonus opp til 30 000 kr og 30 free spins
  • På tredje innskudd får du 60% bonus opp til 15 000 kr og 40 free spins

Sammen med 60 000 kr får du altså 120 free spins som du kan leke deg med. Denne pakken er virkelig noe utenom det vanlige, og vi anbefaler at du utnytter den så godt som du bare kan!

Pengene kommer godt med når du skal utforske utvalget hos Dream Vegas. De har over 20 forskjellige leverandører i ryggen, med kjente navn som Net Entertainment, Microgaming, Evolution Gaming og mange flere. Utvalget inkluderer hundrevis av videoautomater, mange spennende jackpot-automater, klassiske kort- og bordspill, live casino og skrapelodd. Vi kan garantere at du finner et spill du liker, og med alle bonuspengene får du sjansen til å finne en ny favoritt!

Velkomstpakke med 60 000 kr og 120 free spins? Ja takk!