De 5 beste Halloween-spilleautomatene i 2023

Birgitta Svensson

Gjør deg klar for en høst med grøsserfylt spenning på Halloween-inspirerte spilleautomater hos nettcasinoene.

Her gir vi deg en oversikt over de 5 beste Halloween-automatene du finner på nettet!

La oss bare hoppe rett ut i det!

Halloween Bonanza fra BGaming 🎃

Halloween Bonanza er en spilleautomat utviklet av BGaming som tar deg med på en skremmende reise gjennom en mørk og mystisk verden fylt med gys og spenning.

Denne spilleautomaten er perfekt for alle som elsker Halloween og ønsker å oppleve atmosfæren av denne skumle høytiden året rundt.

Spillets grafikk og design er imponerende, med en dyster og skremmende bakgrunn som inkluderer gravstener, spøkelser og uhyggelige trær.

Symbolene på hjulene er også i tråd med Halloween-temaet, og inkluderer alt fra hekser og gjenferd til Frankenstein og gresskarhoder. Alt dette bidrar til å skape en skikkelig atmosfære av uhygge.

Halloween Bonanza har en enkel, men effektiv spillstruktur med 30 symbolfelter, og gevinstene deles ut basert på hvor mange symboler som er samlet i en gruppe. Dette er altså ikke en tradisjonell gevinstlinje-automat.

Det gjør det til en spilleautomat som er lett å forstå og spille, selv for nybegynnere. Innsatsnivået kan justeres, slik at både småspillere og storspillere kan finne sin foretrukne innsats.

En av de mest spennende funksjonene i Halloween Bonanza er gratisspinn-runden. Denne aktiveres når du lander tre eller flere scatter-symboler hvor som helst på hjulene.

Du vil da bli tildelt 10 gratisspinn, og under disse spinnene kan du også dra nytte av wildsymboler som hjelper deg vinne! Du kan også få en tilfeldig multiplikator som ganger gevinsten din med alt fra 2x til 100x!

Når det gjelder utbetalinger, kan Halloween Bonanza tilby imponerende gevinster. Heksa er det mest verdifulle symbolet, og 12 eller flere symboler gir deg en utbetaling på 50 ganger innsatsen!

Samlet sett er Halloween Bonanza en morsom og spennende spilleautomat som virkelig fanger Halloween-ånden. Med sin flotte grafikk og spennende bonusspill, har denne spilleautomaten mye å tilby.

Enten du er en fan av skrekkfilmer eller bare elsker Halloween, vil Halloween Bonanza definitivt gi deg en underholdende spillopplevelse.

Lucky Dama Muerta fra BGaming 💀

BGaming har nok en gang levert en imponerende spilleautomat med Lucky Dama Muerta. Denne spilleautomaten tar deg med på en reise til den mystiske og fargerike verdenen av den meksikanske Día de los Muertos-feiringen, også kjent som De Dødes Dag.

Med en unik og livlig design, spennende funksjoner og sjenerøse gevinster, er Lucky Dama Muerta en spillopplevelse du ikke vil gå glipp av.

Spillets grafikk og visuelle design er en hyllest til den meksikanske kulturen og Día de los Muertos. Hjulene er satt mot en bakgrunn av et vakkert meksikansk landskap, komplett med fargerike blomster, lysende lanterner og skjelettfigurer.

Symbolene på hjulene er også nøye utformet for å gjenspeile temaet, inkludert Tequila-flasker, hodeskaller, og kastanjetter. Den detaljerte grafikken og de livlige fargene skaper en engasjerende og festlig atmosfære som gir spillet karakter og sjarm.

Lucky Dama Muerta har en standard spillstruktur med 5 hjul og 3 rader. Spillet tilbyr 10 gevinstlinjer, som gir deg flere måter å danne vinnende kombinasjoner på. Innsatsnivået er justerbart, slik at spillere med ulike budsjetter kan nyte spillet.

En av høydepunktene i denne spilleautomaten er gratisspinn-funksjonen. Denne funksjonen aktiveres når du lander tre eller flere scatter-symboler på hjulene.

Du vil da bli belønnet med 15 gratisspinn, og under disse spinnene vil alle gevinstene dine bli tredoblet! Dette kan føre til store gevinster, spesielt hvis du har flaks med å lande de mest verdifulle symbolene.

Når det gjelder utbetalinger, kan Lucky Dama Muerta levere imponerende gevinster, spesielt hvis du klarer å utløse gratisspinn-funksjonen.

Dette spillet er kjent for å gi spillere muligheten til å vinne stort, og det er alltid spennende å se hjulene fylles med de mest verdifulle symbolene.

Samlet sett er Lucky Dama Muerta en herlig spilleautomat som kombinerer meksikansk kultur, festlige tradisjoner og sjenerøse gevinster.

Med sin vakre grafikk, engasjerende tema og spennende funksjoner, vil dette spillet appellere til både erfarne spillere og de som er nye i verdenen av online spilleautomater. Så bli med på feiringen av De Dødes Dag og se om lykken smiler til deg på Lucky Dama Muerta-hjulene!

Happy Halloween fra Play’n GO 🎃

Happy Halloween er en spennende spilleautomat fra den anerkjente spillutvikleren Play’n GO.

Denne skumle og sjarmerende spilleautomaten tar deg med til en verden av høstfarger, gresskar og spøkelser, og gir deg en unik opplevelse som perfekt fanger ånden av Halloween.

Med imponerende grafikk, spennende funksjoner og generøse gevinster, er Happy Halloween en spillopplevelse som vil få deg i riktig stemning for denne skremmende høytiden.

Spillets grafikk og design er en fryd for øyet, med hjulene plassert mot en bakgrunn som gjenspeiler en typisk høstdag med bladene som faller fra trærne, lysende gresskar og skumle spøkelser og gravsteiner.

Symbolene på hjulene inkluderer alt du forventer fra Halloween-temaet, som hekser, spøkelser, gresskarhoder, og mer. Grafikken er detaljert og fargerik, og musikken og lydeffektene bidrar til å skape en atmosfære av spenning og mystikk.

Happy Halloween har en standard spillstruktur med 5 hjul, 4 rader og 50 justerbare gevinstlinjer.

Dette gir deg mange muligheter til å danne vinnende kombinasjoner og øke sjansene dine for å vinne stort. Innsatsen kan tilpasses etter dine preferanser, slik at både småspillere og storspillere kan nyte spillet.

En av de mest spennende funksjonene i Happy Halloween er gratisspinn-runden. Denne aktiveres når du lander tre eller flere scatter-symboler hvor som helst på hjulene. Du vil da motta 10 gratisspinn, og under disse spinnene stackes det 2 wildsymboler på hjul 2, 3, 4 og 5.

Dersom du treffer med disse, så kan du vente deg en skikkelig utbetaling! Det er ikke sikkert wildsymbolene på hjulene stopper på spillefeltet ditt, men dersom de gjør det kan det føre til betydelige gevinster, spesielt hvis du klarer å lande de mest verdifulle symbolene!

Når det gjelder utbetalinger, kan Happy Halloween levere imponerende gevinster, spesielt hvis du har flaks med gratisspinn-funksjonen og wildsymbolene. Spillet har en høy volatilitet, noe som betyr at gevinstene kan være sjeldne, men når de først treffer, kan de være betydelige.

Samlet sett er Happy Halloween en herlig spilleautomat som gir deg muligheten til å feire Halloween hele året. Med sin vakre grafikk, engasjerende tema og spennende funksjoner, vil dette spillet appellere til alle som elsker denne skremmende høytiden.

Så ta på deg kostymet ditt, tenn et lys i gresskarlykten, og prøv lykken på Happy Halloween-hjulene for en spillopplevelse du sent vil glemme.

Joker Lanterns fra Kalamba 🕯️

Joker Lanterns er en spilleautomat utviklet av Kalamba Games som tar deg med på en fargerik og festlig reise til en verden full av gevinster!

Dette spillet er perfekt for alle som elsker Halloween-temaet, men med et lyst og lekent preg. Det er dessuten mulig å vinne over 10 000 ganger innsatsen på automaten!

Spillets grafikk og design er morsomt og engasjerende, med en rekke fargerike symboler og forskjellige varianter av gresskar som wildsymbol. Grafikken er detaljert og fargerik, og den glade musikken skaper en festlig atmosfære.

Joker Lanterns har en spillstruktur litt utenom det vanlige. Automaten har seks hjul og fire rader, og 40 gevinstlinjer. Man kan aktivere HyperBonus ved å kjøpe seg bonusen, noe som gir et visst antall gratisspinn med forhåndsbestemte gevinstmultiplikator-wildsymboler.

Det kan gi heftige gevinster med 12 gratisspinn og 10x-gevinst! Innsatsen kan justeres for å passe ulike budsjetter, noe som gjør spillet tilgjengelig for spillere med forskjellige nivåer av erfaring.

Får du stjerner på spillefeltet mens du spiller gratisspinnene, så får du enda flere gratisspinn! 3 stjerner gir deg 3 ekstra spinn og enda flere gevinstmuligheter!

I tillegg er du med og kjemper om jackpotene. Det finnes 4 forskjellige Cashpots; Bronse, Sølv, Gull og Platinum. 7 Cashpot-symboler sikrer deg bronse, 9 gir sølv, 12 gir gull mens 14 gir platinum.

Når det gjelder utbetalinger, kan Joker Lanterns levere betydelige gevinster, spesielt hvis du har flaks med gratisspinn-funksjonen og multiplikatoren. Spillet har en høy volatilitet, noe som betyr at gevinster kan være sjeldne, men når de først kommer, kan de være imponerende.

Samlet sett er Joker Lanterns en morsom og festlig spilleautomat som passer perfekt for alle som elsker Halloween og festlige temaer.

Med sin glade grafikk, spennende funksjoner og potensial for store gevinster, vil dette spillet glede spillere i alle aldre og nivåer av erfaring.

Så ta på deg ditt mest fargerike kostyme, tenn opp gresskarlyktene og prøv lykken på Joker Lanterns for en lysende spillopplevelse du sent vil glemme.

Ghost Glyph fra Quickspin 👻

Quickspin, kjent for sine innovative spilleautomater, har levert nok en bemerkelsesverdig tittel med Ghost Glyph. Denne spilleautomaten gir deg en unik opplevelse i en spøkelsesaktig verden, hvor hjulene er fulle av mystiske symboler og overraskelser.

Med imponerende grafikk, kreative funksjoner og sjenerøse gevinster, tar Ghost Glyph deg med på en paranormal reise.

Spillets grafikk og design er bemerkelsesverdig, med hjulene satt i et gammelt herskapshus som er hjemsøkt av spøkelser. Symbolene på hjulene inkluderer ulike spøkelsesaktige figurer, fra vennlige ånder til skumle spøkelser.

Grafikken er gjennomført og stemningsskapende, og bakgrunnsmusikken gir en ekstra dimensjon til den spøkelsesaktige atmosfæren.

Ghost Glyph har en unik spillstruktur med et rutenett av 7×7 symboler, og i stedet for tradisjonelle gevinstlinjer, vinner du ved å danne klynger av like symboler. Dette gir en annerledes spillopplevelse som skiller seg fra mange andre spilleautomater. Innsatsnivået kan justeres, slik at spillet passer for alle typer spillere.

En av høydepunktene i Ghost Glyph er Avalanche-funksjonen. Etter hver gevinst vil vinnende symboler forsvinne og bli erstattet av nye symboler som faller ned fra oven.

Dette gir deg muligheten til å danne flere vinnende kombinasjoner på rad, og multiplikatoren øker med hver etterfølgende gevinst, noe som kan føre til store gevinster.

Spillet har også en gratisspinn-funksjon som aktiveres når du klarer å få 3 blå spøkelsessymboler. Dette er en flott måte å øke sjansene for store utbetalinger. Under gratisspinn-funksjonen er det også et spesielt spøkelsessymbol som gir ekstra bonuser og multiplikatorer.

Når det gjelder utbetalinger, kan Ghost Glyph levere betydelige gevinster takket være Avalanche-funksjonen og muligheten for å danne flere vinnende kombinasjoner på rad. Spillet har en moderat volatilitet, noe som betyr at gevinster kommer jevnere enn på høyvolatilitetsautomater.

Samlet sett er Ghost Glyph en imponerende og original spilleautomat som tar deg med på en spøkelsesaktig reise med spennende funksjoner og sjenerøse gevinster.

Med sin kreative design, unike spillstruktur og fengslende atmosfære, vil dette spillet appellere til spillere som søker noe nytt og annerledes. Så bli med på det paranormale eventyret og se om du kan avdekke skjulte skatter i Ghost Glyph.