Maksimer gevinstene med Free Spins – Tips og triks

Lars Hansson

Hvordan få mest mulig ut av free spins når du spiller slots

 

Uansett om du har vært en aktiv kunde eller ikke, er sannsynligheten stor for at automater er noe du har hørt om allerede. Dette er tross alt ikke en ny oppfinnelse, da disse maskinene har eksistert i et århundre allerede. Opplevelsen rundt å spille på dem har derimot forandret seg mye i løpet av de siste årene, fra mekanikken, til tema og grafikk. En av de store forandringene kom når de dukket opp på nett, og det er da fenomenet free spins ble til.

 

Så i tillegg til at spilleautomater er morsomme, byr på god underholdning og en mulighet til å vinne noen fine premier, er det nok en grunn til å like dem, nemlig free spins. Vi skal derfor se nærmere på hva free spins er og hvordan du kan få mest mulig ut av dem.

Hva er de beste måtene å bruke free spins på?

For at du skal kunne bruke en free spins bonus på en så effektiv måte som mulig, er det enkelte tips og triks vi anbefaler at du følger. Nedenfor har vi listet opp noen av måtene du kan få mest ut av et slikt tilbud.

 

 

  • Les alltid godt gjennom brukervilkår og betingelser

 

 

Før du bestemmer deg for å benytte deg av et bonustilbud, er det alltid viktig å lese nøye gjennom vilkårene. Dette vil sørge for at du forstår tilbudet, og hvilke krav spillstedet eventuelt stiller til deg. Siden reglene kan variere mellom ulike nettsider, og også mellom ulike tilbud er det alfa omega at du leser disse hver gang.

 

 

  • Sjekk omtalene

 

 

I mange tilfeller vil et free spins tilbud kun være mulig å bruke på et eller flere utvalg. Selv om det ofte er på de beste spilleautomater tilgjengelig på markedet, er det en god ide å gjøre deg selv kjent før du begynner. Ofte vil du ha muligheten til å prøve maskinen gratis gjennom en demo versjon før du bruker dine free spins på den.

 

 

  • Undersøk maskinens RTP

 

 

Når du har funnet ditt utvalgte spill, bør du sjekke hva slags RTP den har. RTP står for “Return to Player” og vil vise deg potensielle utbetaling og hva slags fordeler du kan forvente i det lange løp. Her gjelder det å se etter en høyere RTP.

 

 

  • Forstå mekanismer

 

 

For å kunne få mest mulig ut av dine free spins, må du forstå taktikken og spillets mekanismer. Først når du har forstått hvordan maskinen fungerer, sjekket opp eventuelle ekstrafunksjoner eller innstillinger, vil du kunne utnytte dette til din fordel.

 

 

  • Se etter de som tilbyr mange free spins

 

 

Alle nettcasino er forskjellige, og det samme kan vi si om underholdningen. Da ikke alle vil kunne tilby mengder av free spins, anbefaler vi å være på utkikk etter underholdning som kan tilby mange free spins. Enten dette er en free spins funksjon eller at mange nettsteder tilbyr spins på nettopp den automaten, dette kan du selv avgjøre avhengig av hva som fungerer best for deg.

 

 

  • Hold et øye med kontoen din

 

 

Vårt aller viktigste tips å alltid ta med deg, uansett hvilket alternativ du går for, er å holde øye med kontoen din. Her sikter vi til summen du har på kontoen din. Du skal alltid sette et budsjett før du begynner, og sørge for at du holder deg til det budsjettet uansett om du vinner eller taper.

Benytt deg av andre kampanjer og tilbud

Når du har fått free spins, bør målet ditt alltid være å maksimere gevinstene dine. For å gjøre dette på best mulig måte, kan det være lurt å vurdere alternativer som andre kampanjer på samme nettsted. Dette kan for eksempel være gjennom en reload bonus, som er et tilbud du ofte finner på ulike sider og vil være tilgjengelig for eksisterende kunder som allerede har gjort et innskudd.

 

Ved å ta i bruk et tilbud som dette, vil du dermed få ekstra penger å rutte med, og kan komme i form av en prosent av innskuddet ditt, eller et fastsatt beløp. Dette kan være en effektiv måte å maksimere gevinstene dine på. I likhet med et hvilken som helst annet tilbud, kommer de også ofte med omsetningskrav og andre vilkår som det er viktig å lese godt gjennom før du aktiverer tilbudet.

En oppsummering

Er det enkelt å forstå hvorfor free spins er et så attraktivt tilbud. Det at denne typen bonustilbud gjerne er tilgjengelig for både eksisterende og nye kunder gjør dem også tilgjengelig for alle. Ved å benytte deg av free spins, vil du kunne spinne hjulene helt uten å risikere dine egne penger.

Ved å ta i bruk tipsene vi har listet ovenfor, vil du kunne nyte spenningen som kommer med free spins, og sørge for at du virkelig får mest mulig ut av dem og ut av gevinstene dine.