500% oddsbonus opptil 500 kr
18+, V&B gjelder
  • Velg mellom bonus på 500 % opptil 500 kr og 100 % opptil 2 500 kr
  • Spillside skreddersydd for nordmenn og det norske markedet
  • Genial løsning for live betting

NorgesSpill Sports

NorgesSpill er det man kan kalle en ekte norsk oddsside. Det skjønner man kanskje ut ifra navnet. De tilbyr både odds og casino, og alt av penger og bonuser kan fritt brukes på tvers mellom disse to. Her får du altså i både pose og sekk.

Designet deres er stilrent, minimalistisk, og basert på de norske fargene: rødt, hvitt og blått. Det funker knallbra!

Oddssiden deres er også veldig oversiktlig og fin, hvor fremhevede ligaer og idretter ligger øverst, mens hele utvalget ligger lett tilgjengelig like nedenfor.

Hvis du vil bli litt bedre kjent med NorgesSpill, og hva de har å by på av spill og andre godbiter, bare les videre!

NorgesSpills oddsbonuser

Alle norske spillere kan nyte godt av et fantastisk velkomsttilbud hos denne spillsiden. NorgesSpills oddsbonus gir deg nemlig 500 % ekstra å spille med på ditt første innskudd!

Bonusen er veldig enkel å forstå seg på. Den er på 500 %, og gjelder for bonusbeløp opptil 500 kroner. Det betyr at hvis du setter inn 100 kroner, så får du maks bonus og totalt 600 kroner å tippe i vei på oddsen med.

Du har også et annet alternativ, nemlig NorgesSpills bettingbonus for storspillere. Den er på 100 % og gjelder for bonusbeløp opptil 2 500 kroner, noe som betyr at du kan få mer i bonus – men da må du sette inn mer! Skal du sette inn under 500 kroner lønner det seg å gå for bettingbonusen på 500 %.

Omsetningskravet er på 12 ganger til minst 1,75 i odds.

Ligaer og idretter hos NorgesSpill

Du finner et stort utvalg ligaer og idretter hos NorgesSpill. Som en skreddersydd norsk oddsside har de naturligvis plenty av oddsspill på sport nordmenn er opptatt av. Vi snakker vinteridrett. Her finner du alpint, langrenn, skiskyting, skøyter, hopp, curling og mye annet vintersnadder. Perfekt for oss nordmenn som elsker å følge med på våre helter i skisporet!

De har naturligvis også mye annet også. Fotball er sterkt representert hos NorgesSpill, det samme er basketball, amerikansk fotball og håndball. Av fotball er det norsk og engelsk fotball som har fått mest fokus.

De fokuserer også en god del på eSports. De dekker spill som Counter-Strike: Global Offensive, Rocket League, Rainbow Six, Dota 2, StarCraft 2, League of Legends, og årets store nyhet: Valorant. Hvis du er typen som liker å følge med på Twitch og satse penger på favorittspillerne dine, vil du finne deg meget godt til rette hos NorgesSpill!

NorgesSpill mobil

Hvis du liker å spille fra mobiltelefonen din, eller nettbrettet, så fungerer det helt utmerket her. Alt du trenger å gjøre er å besøke nettsiden til NorgesSpill på mobilen din, så er du i gang. Designet er responsivt, noe som betyr at nettsiden tilpasser seg størrelsen på skjermen din, slik at den alltid ser bra ut. Du slipper å zoome ut og inn for å navigere rundt på siden. Det betyr også at den fungerer like bra på Windows-enheter, som på iOS- og Android-enheter.

Live odds

Hvis du liker å sitte på mobilen, er du kanskje også glad i å spille på ting som pågår akkurat nå. NorgesSpill live betting gir deg muligheten til nettopp dét! I motsetning til mange andre oddssider har ikke NorgesSpill egne seksjoner for vanlige spill og livespill; alt er samlet på ett sted for å gjøre det enklest mulig for deg! Når du åpner oddssiden deres vil du se alt som pågår akkurat nå, slik at du kan satse på begge deler samtidig! Det gir deg også en oversikt over resultatene i kampene som pågår nå, som en slags livescore.

Kundeservice og betalingsmetoder

Dersom du trenger hjelp eller assistanse med noe, har NorgesSpill en omfattende hjelpeside med svar på de aller fleste spørsmål. Den finner du ved å trykke på “Hjelp” oppe i høyre hjørne. Dersom du ikke finner svaret, eller hvis du ikke orker lete selv, kan du klikke deg videre til livechatten deres.

Du kan sette inn og ta ut penger med en rekke forskjellige betalingsmetoder hos NorgesSpill. De aksepterer innskudd med Visa, MasterCard, Trustly, Skrill og Neteller. I tillegg kan du sette inn med forhåndsbetalte paysafecard, og med EcoPayz.

Vår mening

Vi liker det vi ser hos NorgesSpill, det må vi si. Nettsiden er vakkert designet i de norske fargene, og framstår som en moderne oddsside det er lett å like seg hos. For nye spillere er NorgesSpills bonustilbud meget lokkende, med enten en bonus på 500 % eller på 100 % – begge deler er gode tilbud!

De tilbyr også et knallsterkt spillutvalg nøye utvalgt for å tilfredsstille norske oddsspillere, noe vi synes er veldig bra! Stort pluss i margen for å ha kombinert live bet med den vanlige måten å spille på.

Når det heller ikke er noe å trekke på verken kundeservice eller innskuddsmetoder, nøler vi ikke med å anbefale NorgesSpill for våre trofaste lesere!

Åpne konto for å spille med bettingbonusen din hos NorgesSpill nå!