Oddsbonus opptil 1 000 kr + 100 gratisspinn
18+, V&B gjelder
  • Stor oddsbonus med svært lavt omsetningskrav på bare 5x!
  • Stort utvalg spill på eSports, virtuelle spill og andre sporter!
  • Faste kampanjer som gir høyere odds og mer å spille for!

Bonkersbet Sports

BonkersBet er en velkjent spillside som har vært på markedet i en god stund nå. Det er i seg selv et kvalitetstegn; gamblingmarkedet er preget av ekstremt hard konkurranse og de som overlever i årevis gjør noe riktig! Denne omtalen vil ta for seg de ulike delen av oddssiden, med fokus på spill, BonkersBet bonuser, livebet, kundeservice og betalingsmetoder, og annet snadder.  

BonkersBet har nå lansert en ny side med et nytt og forbedret design, som er mer ryddig og mindre prangende enn det gamle. Det liker vi. Et minimalistisk preg i behagelige farger, som samtidig gir en vanvittig oversikt over spillutvalget deres.  

BonkersBetoddsbonuser  

Når du har åpnet konto og setter inn penger for første gang, kan du benytte deg av BonkersBets oddsbonus for nye spillere. Den matcher ditt første innskudd med 100 %, og her er maksimalt bonusbeløp satt til €100. Setter du inn €100, får du totalt €200 å gamble i vei med på oddsen!  

Noe av det beste med denne velkomstbonusen er at den har et veldig lavt omsetningskrav; det er på bare 5x til minst 2,0 i odds! Så, setter du inn €100, må du omsette for €500 til minst 2,0 i odds før du kan ta ut bonuspengene dine.  

BonkersBet tilbyr også en annen form for bettingbonus, som ikke går direkte på innskuddet ditt, men heller på gevinstene! Dersom du plukker ut 5+ spillobjekter til tippekupongen din, får du oddsboost av BonkersBet. Den starter på 7,5 % for 5 spillobjekter og slutter på 50 % for 14 spillobjekter. Kort forklart: om totaloddsen din er 1000 med 14 kamper, boostes den til 1500!  

Ligaer og idretter hos BonkersBet  

Vi er alle glade i gode tilbud, men til syvende og sist er det spillutvalget og antallet oddsspill som er det viktigste. Noe av det vi liker best med BonkersBet er at de har satset ganske hardt på vinteridrett. Det passer fint for nordmenn som er født med ski på beina. Når skisesongen starter for fullt, finner du plenty av spillobjekter på langrenn, alpint, kombinert, hopp, og mer til hos BonkersBet 

 pillutvalget deres er sortert på idretter og eSporter.  Her finner vi blant annet fotball, tennis, basketball, ishockey, amerikansk fotball, volleyball, snooker, og en rekke andre spill.  

 Året 2020 er også annerledesåret, og BonkersBet ble som mange andre oddssider tvunget til å fokusere på eSports og virtuelle spill. det finner du masse av hos dem nå, inkludert spill på StarCraft 2, Dota 2, Counter-Strike: Global Offensive, Kings of Glory og Warcraft III.  

 Med BonkersBets bettingbonus har du dessuten råd til å teste ut nye og ukjente idretter uten å risikere dine egne penger underveis!  

BonkersBet mobil  

Dersom du liker å spille mens du er på farta, eller bare foretrekker å spille fra telefonen din mens du ligger i sofaen, så funker det fint. Alt av spillobjekter og ligaer er tilgjengelig om du besøker BonkersBet på mobilen din, og det er egentlig ingen stor forskjell fra nettsiden deres. Du trenger ikke å laste ned en egen app for å spille hos BonkersBet, og dermed fungerer det like bra på både iOS- som på Android-enheter.  

Live odds   

Dette er veldig populært blant norske spillere, og har blitt mer og mer vanlig de siste par årene. BonkersBet live betting gir deg anledning til å spille på kamper som pågår, og bruke erfaringen og evnene dine til å spå hvem som trekker det lengste strået og scorer neste mål. De har en egen seksjon for live bet, hvor pågående kamper listes opp med de forskjellige spillobjektene. Listen oppdateres kontinuerlig etter hvert som nye starter opp, og andre spilles ferdig.  

Kundeservice og betalingsmetoder  

Dersom du trenger å få hjelp fra BonkersBet, kan du raskest kontakte kundeservice via chatteboblen som ligger nede i høyre hjørne på skjermen din. Chatten har åpent fra 10:00 – 22:00 hver dag, og dersom du forsøker å nå dem utenfor åpningstid får du i stedet opp et skjema hvor du kan sende dem en e-post direkte. Slik får du rask og god hjelp døgnet rundt!  

 Du kan benytte flere forskjellige betalingsmetoder for å sette inn penger på oddskontoen din hos BonkersBet. De aksepterer innskudd med Visa og MasterCard, samt de elektroniske lommebøkene Neteller og Skrill, pluss Paysafecard.  

Vår mening  

Med sitt nye design er BonkersBet absolutt en oddsside verdt et besøk.  

Den er fresh og stilig, og gir god oversikt over både pågående og kommende kamper og spillobjekter, og det er dessuten veldig enkelt å navigere seg fram til ønsket sport eller liga.  

 BonkersBet tilbyr en meget konkurransedyktig oddsbonus med lavt omsetningskrav, noe som passer utmerket for nye oddsspillere på jakt etter gode bonustilbud.  

 Mobilsiden deres funker ypperlig (testet på iPhone), de har god kundeservice og støtter de mest brukte betalingsmetodene blant norske spillere.  

 Vi har dermed ingen problemer med å anbefale BonkersBet for våre lesere!  

 Åpne konto for å spille med bettingbonusen din hos BonkersBet nå!