SUPERTILBUD! Velkommen sportsbonus opptil 1500 kr
18+, V&B gjelder
  • Ditt første innskudd belønnes med en saftig bettingbonus!
  • Fem faste påfyllsbonuser på dine fem første innskudd hver måned!
  • Stort spillutvalg på en rekke sporter & førsteklasses kundeservice!

Wallacebet Sports

Wallacebet er en relativt ny norsk oddsside, som åpnet dørene i januar 2020. De rakk akkurat å komme seg i gang før pandemien traff verden og all idrett ble stengt ned – ikke akkurat perfekt for en gamblingside som satser på oddsspill!

Det faktum at de har overlevd sier litt om hva slags gjeng som står bak Wallacebet. De snudde seg raskt og satset hardt på eSports og virtuelle sporter, som ble meget populære blant alle typer spillere i vår.

Nettsiden deres er designet i rolige grønntoner med elementer i grått og hvitt, noe som passer fint med den avslappede stemningen man ellers møter hos Wallacebet.

I denne omtalen skal vi se litt nærmere på hva du kan forvente deg om du begynner å spille hos Wallacebet!

Wallacebets oddsbonuser

Det er ikke til å stikke under en stol at spillere er svært opptatte av bonuser og tilbud, noe alle gamblingsider er klar over. Wallacebets oddsbonus gir deg en ekstra boost på ditt første innskudd, slik at du skal få mer glede av spillingen din! De gir deg 100 % ekstra første gangen du åpner lommeboka, opptil maksbonusen på 1 500 kroner. Denne bonusen har et omsetningskrav på 14x bonus + innskudd. Setter du inn en femhundrelapp får du en tusenlapp å spille med takket være Wallacebets bettingbonus.

I tillegg til velkomstbonusen kan du også få fem faste påfyllsbonuser hos Wallacebet, på dine fem første innskudd hver måned. Det er ingen vanskelige vilkår for Wallacebets bonuser: et omsetningskrav på 15x innskudd + bonus til minst 2,0 i odds er alt du trenger å huske på.

Hvis du har bommet helt med tippekupongene dine, enten på grunn av udyktighet eller på grunn av uflaks, så vit at du får en fast cashback på 10 % hos Wallacebet. De beregner nettotapet ditt hver uke, og gir deg 10 % tilbake på kontoen uka etterpå!

Ligaer og idretter hos Wallacebet

Det er ingen tvil om at bonuser og kampanjetilbud er viktig for spillerne, men det nest viktigste er spillutvalget: hva kan man satse pengene sine på. Hos Wallacebet er svaret på dette spørsmålet: det meste! De har et enormt spillutvalg som dekker et bredt spekter av idretter og sporter fra hele verden.

Er du glad i fotball og vinteridrett som nordmenn flest? Det finner du plenty av oddsspill på hos Wallacebet. De har også en haug andre idretter, som tennis, bordtennis, billøp, ishockey, amerikansk fotball, basket, boksing, MMA og mye, mye mer!

De satset som nevnt hardt på virtuelle sporter i vår, og her finner du klinkekuleløp, hesteløp, fotballkamper, og andre varianter. Det morsomme med disse er at de arrangeres på skjermen foran deg umiddelbart, så om du trenger et adrenalinkick klokka 04:00 så får du det!

eSports er også populært hos Wallacebet. Her kan du satse penger på favorittspillerne og -lagene dine i spill som Counter-Strike: Global Offensive, Dota 2, StarCraft 2, League of Legends, Rocket League og mange andre!

Wallacebet mobil

Dersom du liker å tippe fra mobiltelefonen din, eller iPaden, så kan du enkelt gjøre det her. Alt du trenger å gjøre er å besøke Wallacebet på mobilen eller nettbrettet ditt, så tas du med til en mobiltilpasset versjon av nettsiden deres.

Her finner du naturligvis det samme spillutvalget som på nettsiden, og live bet fungerer også utmerket på mobile enheter. Wallacebet funker like bra på Android som på iOS, så her er det ingen som favoriseres!

Live odds

Liker du å spille på kamper mens de pågår? Da er du i godt selskap, for det er det ekstremt mange som gjør! Wallacebet live betting gir deg rask tilgang til et stort utvalg spillobjekter på pågående kamper. Her oppdateres oddsen i sanntid basert på hva som skjer underveis i arrangementet. Dersom favorittlaget ditt presser på må du være rask for å utnytte sjansen til å livebette på at de setter det neste målet!

Kundeservice og betalingsmetoder

Du når kundeservice hos Wallacebet i åpningstidene deres mellom 09:00 – 01:00 hver dag. Du kan enten sende en e-post til support@Wallacebet.com eller ta kontakt via live chat på nettsiden.

Wallacebet tilbyr massevis av betalingsmetoder som gir bettingbonus på ditt innskudd. Du kan sette inn med Visa og MasterCard eller elektroniske lommebøker som Neteller og Skrill. De godtar også paysafecard, MuchBetter, Euteller, EcoPayz og Klarna, pluss flere andre alternativer. Det bør dermed ikke by på problemer verken å få satt inn, eller tatt ut, penger fra kontoen din hos Wallacebet!

Vår mening

Wallacebet framstår som en komplett bettingside, som har alt du måtte ønske deg. Et stort og innholdsrikt spillutvalg med en rekke idretter representert, samt en omfattende seksjon for livespill som også fungerer som livescore for pågående kamper.

De tilbyr gode odds på spillobjektene sine, og kan også lokke både med en stor velkomstbonus på 100 % opptil 1 500 kroner pluss 5 faste påfyllsbonuser hver måned. Når kundeservice og betalingsmetoder står i stil til resten av oddssiden, har vi ingen skrupler med å anbefale Wallacebet til alle norske oddsspillere!

Åpne konto for å spille med bettingbonusen din hos Wallacebet nå!