SuperLenny 3

SuperLenny Odds

100% oddsbonus opptil 1 000 kr

https://superlenny.com

Hent Bonus

Introduksjon av SuperLenny

SuperLenny vil, for alle som driver med oddsspill, fremstå som et coolt alternativ. Dette er en bookmaker med en nettside som fremstår gjennomført, både hva gjelder brukerløsninger og hva gjelder estetikk. De små, små detaljene er helt tydelig ivaretatt, hvilket bidrar til at man får følelsen av at SuperLenny er et proft og seriøst alternativ for spillere som søker nettopp det: Seriøsitet og profesjonalitet. Som bookmakeren selv markedsfører på siden sin: “Once you befriend Lenny you start a partnership you sometimes want to sing about; and it’s a partnership for life.

Det første du møtes av er hva SuperLenny tilbyr av odds. Rett på sak. Ikke noe tull. Hvis du allerede har en konto er det superkjapt å logge inn – du har alltids muligheten til å ta et steg inn hos bookmakeren – eventuelt endre ting – på kontroll-linjen øverst. Alt i alt fremstår SuperLenny som et sted du alltid kan regne med, som har gjennomgående kontroll på saker og ting. Verdt å merke seg er hvor ryddig venstremenyen fremstår. I tillegg er det flott å ha kontroll over hvor mange spill som tilbys i de ulike sportsgrenene. Ikke alle bookmakere tilbyr dette, men det gjør SuperLenny.

SuperLennys oddsbonuser

Enkelte bookmakere og casino er bygget opp slik at det kan være krevende å finne ut hva du får i velkomstbonus, og ikke minst hva vilkårene for velkomstbonusen er. Slik er det ikke med SuperLennys oddsbonus. Her har du ikke bare full kontroll fra første stund, du skaffer deg også en heidundranes start hos bookmakeren dersom du slår til på velkomstpakken du tilbys.

Du kan hente en bonus på 100 % opp til 1 000 kroner!

Alt i alt betyr det at du kan spille for opptil 2 000 kroner, hvorav 1 000 av dem er en ren bettingbonus fra SuperLenny! Dette bør borge for at du kan ta det litt lugn i starten, og ikke rushe på. Det er alfa omega når en skal spille seg klokt opp!

En bør også merke seg de andre, kule kampanjene SuperLenny kjører. Ta for eksempel “Sports challenge”. Det eneste du her trenger å gjøre, er å oppsøke siden som ramser opp utfordringene dine. Derfra kan du utføre “Oppdrag” hos bookmakeren. Og hva er i andre enden? Jo, SuperLenny-oddsbonuser i alle former og fasonger.

SuperLennys VIP-klubb er også verdt å nevne. Tilgangen du får via denne, kan virkelig flaske seg for deg. Noen av fordelene består for eksempel av at du blir en prioritert kunde hva uttak av penger angår, og at du får eksklusive tilbud om fordeler og bettingbonuser.

Ligaer og idretter hos SuperLenny

Uten en stor og god spillmeny, kan det fort bli mye bæ og lite ull. Så er ikke tilfelle hos SuperLenny. I dette sortimentet finner du spillobjekter innenfor alle klodens mest populære idretter: Fotball, tennis, ishockey, basket. Men også mer smalere sporter som alpint, strandfotball og snooker har sin naturlige plass her. Sagt på en annen måte: Du har tilgang på det beste fra begge verdener, både den brede og den smale!

Innenfor hver enkelt idrett, enten det er de mest populære eller de noe mer smale variantene, er det haugevis av spillobjekter. Ta fotball, for eksempel, der det totalt, i skrivende stund, finnes over 66 000 muligheter! Disse strekker seg alt fra engelsk Premier League, via Champions League, til makedonsk toppdivisjon. Og for den som digger e-sport, for eksempel live bet, har også plenty å kose seg med.

Alt i alt er det såpass mange spill og spillvarianter her at det ville overraske oss veldig om du skulle gå rundt og tvinne tommeltotter. Sagt på en annen måte: Det skulle egentlig ikke være mulig!

SuperLenny mobil

En stor del av spenningen ved å drive med oddsspill, kommer av muligheten til å gjøre impulsive avgjørelser. For eksempel å sitte på bussen eller toget, eller på svigerfars hytte, med muligheten til å sette et spill. Hos SuperLenny kan du det. Så fremt du har nett-tilgang, kan du fint spille SuperLenny på mobilen. Det eneste kravet som stilles, foruten at du har nett, er at du har en mobiltelefon eller et nettbrett, og at du kan adressen til bookmakeren på nett. Har du det, er det bare å kjøre på – uten tanke for nedlastninger eller annet mas.

Live odds

Å spille live er noe av det som gjør odds aller morsomt. Av den grunn er SuperLennys live-betting-program så utviklet. I praksis er det bare fantasien som setter grenser for hva du kan plassere penger på, det være seg i live-matcher med dart eller fotball. Sportsgrenene er mange og varierte, det samme er selve spillobjektene. Sett deg til rette med mobilen, finn frem live odds, og kjenn hvordan adrenalinet tar seg opp.

Kundeservice og betalingsmetoder

SuperLennys kundeservice er åpen 24 timer i døgnet, 7 dager i uken, enten via chat eller via mail. Her står det et korps av høykompetente folk til å ta mot deg, samme hva problemene skulle bestå i.

Når det kommer til betalingsmetoder, holder SuperLenny høy standard også her. Kanalene er mange og varierte. Sjekk bare dette: Visa, Mastercard, Skrill, Neteller, Paysafecard og TSI er alle gangbare overføringskanaler – enten du skal ta ut eller sette inn.

Vår mening

Med en bunnsolid velkomstbonus, med brukerløsninger som er kirurgisk tilpasset selv den mest kresne spiller, og med et spillutvalg som tilhører det absolutte toppsjiktet blant bookmakerne, nærmer SuperLenny seg noe som ligner en komplett bookmaker. Og da har vi enda ikke nevnt alle “ekstratjenestene”, som muligheten for å følge live score i det meget velutviklede senteret SuperLenny har inkorporert i virksomheten.

Alt i alt anbefales SuperLenny til alle spillere som ser etter proffe og seriøse aktører.

Åpne konto for å spille med bettingbonusen din hos SuperLenny nå!