Scandibet

Scandibet Sports

50% oddsbonus opp til 1 000 kr

https://www.scandibet.com/sports

Hent Bonus

Introduksjon av ScandiBet

Som navnet antyder, spiller ScandiBet ganske kraftig på det skandinaviske, og kanskje spesielt på det urnorske. Hvordan kan vi hevde det? Jo, én ting er at du – når du besøker siden for litt oddsspill – blir møtt av en logo med vikinghjelm, drapert i alle de nordiske landenes farger. En annen ting er at en viking-mann og en viking-kvinne på sett og vis utgjør bookmakerens “maskoter”.

Litt av ScandiBets reklame-gimmick er nemlig å behandle sine spillere som konger og dronninger. Det synes vi de lykkes med. Ikke minst fordi nettsiden er appellerende og ryddig, og fordi det er enkelt å manøvrere frem og tilbake. En går seg ikke tapt i ulike seksjoner og menyer, slik tilfellet er hos mange andre bookmakere som driver med odds.

Det er over 1000 år siden vikingen herjet i vår del av verden. Å påstå at ScandiBet har så lang erfaring, skal vi ikke. Men at dette er en rutinert bookmaker som vet hva spillerne trenger og vil ha, er det absolutt ingen tvil om.

ScandiBets oddsbonuser

Med erfaring kommer også vissheten om hva som er viktig for en spiller. Og det desidert viktigste er, som alle vet, bettingbonus. Hos ScandiBet går de, som ekte vikinger, i krigen for at du skal få best mulige bonuser å rutte med. Det gir seg utslag i det vi vurderer som en meget god totalpakke bonusmessig.

ScandiBet bettingbonus gir deg først 50 % innskuddsbonus opp til 1000 kroner. Setter du inn 2 000 kroner, får du med andre ord maks bonus på 500 kroner ekstra. Ikke verst, med tanke på hvor langt det kan føre deg i oddsmarkedet.

I tillegg har ScandiBet ulike andre kampanjer for sine spillere.

Digger du kombinasjonsspill, kan du for eksempel (om du setter 5 valg eller mer) få en boost på opptil 30 % innsatsbeløpet.

En annen ScandiBet-bonus er vervepremien. Du får 300 kroner fra bookmakeren for hver venn du verver til ScandiBet. Maks antall venner er 10 stykker, så du kan faktisk hanke inn hele 3 000 kroner bare på å drive rekrutteringsarbeid! 

Ligaer og idretter hos ScandiBet

Bredde i idretter og mulige oddsspill er en forutsetning for en bookmaker som vil vinne en spillers gunst. Det nytter ikke med gode bonuser og brukerløsninger dersom menyen over spillobjekter er bånn i bøtta. Heldigvis er ikke det tilfelle for ScandiBet. Når du gir deg i kast med din ScandiBet-oddsbonus, kan du velge og vrake mellom massevis av interessante objekter.

Innen de ulike “super-idrettene”, altså fotball, tennis, boksing, ishockey, basket, er menyen enorm. Men ScandiBet jobber hardt for ikke å være for “topptung” – det vil si bare tilby de mest populære spillene – så her finner du også flust av spill på sporter som må sies å tilhøre den smale enden av skalaen. Du kan for eksempel sette spill på futsal, cricket og surfing (!). Har du spesialkompetanse i noen av disse grenene, og innsikt som overgår bookmakerens, kan du med andre ord fort gjøre meget gode deals her!

Du kan også spille på ulike spesialer, for eksempel politikk i England, USA og Danmark. Likedan er det tilgjengelige spill på populærkultur: Oscars, årets navn, etc. Siden for å følge med på live score er også velutviklet – så her får du i pose og sekk.

ScandiBet mobil

Mobilen er kommet for å bli, det vet alle. Også ScandiBet. Derfor kan du helt uten problemer, og likegyldig hvilken “duppeditt” du bruker, spille ScandiBet på mobilen. Tilbudet her er velutviklet og brukervennlig, så for den som elsker å sitte bakoverlent i sofaen og nyte idrett, mens en samtidig setter oddsspill på det en ser, er det bare å sette i gang.

Live odds

Menyen for ScandiBet live betting er også appellerende. Igjen er bredden imponerende. I motsetning til hos flere andre bookmakere, består ikke live menyen bare av de mest populære ligaene. Her kan du sette live-spill på de mest obskure ting, i tillegg til elementene som “alle” bookmakere tilbyr.

Kundeservice og betalingsmetoder

ScandiBet setter alle kluter til for å være tilgjengelig for sine spillere. Du kan kontakte bookmakeren på mail eller via chat mellom 09 og midnatt hver dag hele uken. Personellet som hjelper deg er høykompetent, så enten du vil spørre om live bets, utbetalinger eller spilleregler, er det bare å fyre løs – du vil få svar.

Angående betalingsmetoder har ScandiBet også her strukket seg langt for å gi et variert tilbud. Sett inn (eller ta ut) via Neteller, Skrill, Paysafecard, Mastercard, Visa, Trustly eller Zimpler.

Vår mening

ScandiBet er blant bookmakerne vi anbefaler på det varmeste, enten du er uerfaren eller erfaren som oddsspiller. Totalpakken du får passer enhver spiller. Vår soleklare oppfatning er at du fint kan bruke både tid og penger hos ScandiBet, uten å stå i fare for å angre for mye på det etterpå. Kort sagt: ScandiBet viser seg tilliten verdig!

Åpne konto for å spille med bettingbonusen din hos ScandiBet nå!