Rizk

Rizk Sports

Ny og berge sportsbook!100% oddsbonus opptil 1000 kr

https://rizk.com/no

Hent Bonus

Introduksjon av Rizk

Mange oddsselskaper er helt like andre oddsselskaper, og noen oddsselskaper kjører sin helt særegne stil. Rizk odds må sies å tilhøre den siste kategorien. Det er rett og slett få bookmakere som kjører et så lekent og overskuddspreget image som det Rizk gjør. Like uvanlig er det å se en bookmaker som satser så til de grader på et morsomt, oversiktlig og samtidig brukervennlig design. Med andre ord, når det kommer til førsteinntrykk, gjør Rizk odds en meget god jobb.

Det første du møtes av når du tar deg inn hos bookmakeren, er en forside som viser de mest aktuelle spillene. Rizk sparer ikke på kruttet, og går rett på sak, blant annet med en skjerm som viser deg livescore på det mest populære i øyeblikket. Her kastes du rett inn i moroa, og godt er det!

Ytterligere kudos må også gis for at Rizk tør å være litt annerledes i uttrykket enn andre bookmakere. I stedet for de klassiske design-løsningene har Rizk gjort dette til noe eget. Det gir følelsen av at Rizk odds er et godt sted å være!

Rizks oddsbonuser

At Rizk er et godt sted å være, er ikke minst takket være den gode oddsbonusen fra Rizk. Det hjelper egentlig ikke at bookmakeren for øvrig er så god som helst – så lenge en velkomstbonus er svak, blir også motivasjonen for å spille hos casinoet svak. Heldigvis tror vi ikke det skal være tilfelle med Rizk. Her får du en bonus som utvilsomt gir deg en god start hos bookmakeren.

Første innskudd gir deg nemlig 100 % bonus opp til 2 000 kroner!

Med andre ord, du kan sette inn 2 000 kroner og få 4 000 kroner å spille for. Halvparten av pengene er ren bettingbonus!

Slik vi vurderer det, er det knapt ikke grenser for hva du kan gjøre med disse pengene. Om ikke annet gir det deg en fin ro i markedet til å begynne med. Og som alle vet: Å unngå overilte avgjørelser betyr alt når man jakter på suksess! Rizk-bonusen hjelper deg utvilsomt på vei.

Ligaer og idretter hos Rizk

Noe av det en spiller raskt oppdager hos Rizk odds, er at spillmenyen er svært rikholdig. Det må den nesten være dersom man skal imponere spillere i vår tid. I Rizk-sortimentet finner du alle de mest populære idrettene. Det betyr at fotball, tennis, basket, ishockey og boksing er selvsagte idretter du vil støte på når du leter etter steder å bruke din Rizk-bettingbonus på. Men for den som kan hende er hakket mer raffinert, som har litt smalere interesser enn som så, finnes det også mange godbiter. Ta for eksempel cricket eller sandvolleyball. Eventuelt dataspillene StarCraft eller Counter Strike.

Innenfor de store idrettene er det også en hel skog av spillobjekter. Du kan sette penger på islandske lavere divisjoner, eller på kypriotisk toppfotball. Likeså med Premier League og Champions League. Selvsagt. Og innenfor andre ballspill – tennis, basket – har en også flust å sette penger på. Alt mellom himmel og jord, for å være nøyaktig! Handicapper og andre kuriositeter er helt elementært!

Rizk mobil

Du må kunne spille odds på mobilen. Dette er de fleste bookmakere innforstått med, også Rizk. Av den grunnen er det bare for deg å plukke opp telefon eller nettbrett, besøke Rizk sin nettside og vips – så kan du spille Rizk på mobilen. Via telefonen eller nettbrettet har du tilgang på alle spill Rizk har i biblioteket sitt, uten at du trenger å laste ned noe som helst. Så fremt du har nett, og søker litt spenning borte fra skrivebordet, eller på et sted hvor det er upraktisk med en laptop i fanget, er Rizk tilgjengelig for deg.

Live odds

Live bet er en viktig bestanddel av et hvert bookmakerselskap på nett. Det er ikke mange ting i verden som kan få det til å dunke så hardt i kroppen som når man setter penger på ting som foregår i sanntid. Hvem har ikke kjent følelsen av å få et suverent tilbud om live bet, og så satt det, nærmest i affekt, kun for å kjenne på det voldsomme adrenalinet etterpå? Det er denne følelsen Rizk gir deg mulighet til å dyrke. Hos Rizk får du live odds på alle spill av betydning, så bare len deg tilbake og nyt!

Kundeservice og betalingsmetoder

Rizks kundeservice foregår via live chat. Chatten er ryddig og fin, og opereres av folk som har høy kompetanse på spill. Responstiden er kjapp.

Når det kommer til betalingsmetoder, har Rizk litt av hvert å skilte med også der. Du kan sette inn eller ta ut penger via Visa, Mastercard, Skrill, Neteller, Tsi eller bankoverføring

Vår mening

Enten du liker å drive med betting underveis, eller er mer en “langodds-spiller”, anbefales Rizk for deg. Rizk live-betting, som denne bookmakeren er spesielt kjent for, holder høyt nivå. Det samme gjør velkomstbonusen og spillutvalget. Og når man så legger til at kundeservicen også tilhører det absolutte toppsjiktet, begynner totalsummen å nærme seg toppscore.

For den som er opptatt av det, vil også Rizk estetikk spille inn på inntrykket. Og summa summarum mener vi at Rizk passer for alle spillere, erfaren som uerfaren, bemidlet som ubemidlet.

Åpne konto for å spille med bettingbonusen din hos Rizk nå!