Redbetsports odds

Redbet Sports

Få et 2 gratisspill på 100 kr!

https://www.redbet.com/no

Hent Bonus

Introduksjon av RedBet Sports

RedBet Sports er en anerkjent online bookmaker, drevet av Evoke Gaming Group. Operatøren tilbyr alle sine kunder et stort utvalg av både odds-, casino- og pokerspill, og samme hva du foretrekker, vil det finnes en velkomstbonus skreddersydd til dine behov!

Operatørens bettingbonus gir alle nye kunder muligheten til å sikre seg to gratisspill på opptil 100 kr hver, og via RedBet Sports kampanjesider vil du jevnlig få tilgang på ekstra innskuddsbonuser og andre tilbud.

Lyst til å prøve lykken med en bettingbonus fra RedBet Sports? Les videre og finn ut hvordan du kan få mest mulig verdi for pengene dine!

RedBet Sports’ oddsbonuser

Som ny kunde får du tilgang på en eksklusiv oddsbonus fra RedBet Sports. Denne får du etter du har plassert ditt første oddsspill, og da vil RedBet Sports gi deg to gratisspill på maks 100 kr hver. Det positive med denne kampanjen er at gevinster fra bonusspillene er omsetningsfrie, noe som gjør at du står fritt frem til å gjøre et uttak av eventuelle gevinster du skulle vinne!

For å kvalifisere til kampanjetilbudet må du legge ett spill på minst 100 kr hvor oddsen er 1,8 eller høyere. Innsatsen fra dine gratisspill vil ikke bli medregnet i premiene, så det er kun selve gevinstene som blir tilbakebetalt til din spillekonto.

Ligaer og idretter hos RedBet Sports

Du vil få mer enn nok muligheter til å plassere odds på RedBet Sports. Her er de fleste store ligaer, idretter og turneringer representert, så enten om du ønsker å spille på fotball, basketball, tennis, badminton eller baseball, vil RedBet Sports sannsynligvis ha et tilbud som passer perfekt for deg!

Da vi sjekket, ga f.eks. fotballkategorien oss over 30 forskjellige nasjonale underkategorier å velge mellom, i tillegg til internasjonale turneringer som Champions League og VM. Pr. kamp er det også flere forskjellige markeder tilgjengelig. En tilfeldig eliteseriekamp ga over 70 (!) forskjellige spillmuligheter, inkludert Totale Mål, 1X2 1. eller 2. omgang, Totale Mål, asian handicap-spill og siste lag til å score.

RedBet Sports har også et solid utvalg e-sportsmarkeder samt en egen kategori kalt spesialer. Under spesialer kan du f.eks. spille på politiske hendelser og utfall på profilerte TV-programmer. E-sportsutvalget består av League of Legends-, Dota 2-, CS:GO-, Overwatch-kamper med flere.

RedBet Sports mobil

Med RedBet Sports på mobilen kan du enkelt plassere innsatser mens du er på farten. Det trengs ingen nedlastbar app, da alt av spilltilbud er tilgjengelig når du besøker operatørens nettsted via din mobil.

Designet på mobilversjonen er ganske likt det du får via en datamaskin, bortsett fra at noen menyer er flyttet på for å gjøre spillopplevelsen ryddigere på enheter med mindre skjermer. Essensielle elementer er likevel lett å oppdrive, da ting som livescore, aktive og kommende spill, etc. alltid er å finne på hovedskjermen.

Live odds

RedBet Sports live betting gir deg muligheten til å plassere innsatser i sanntid på de fleste idrettsarrangementene som ellers er tilgjengelige hos operatøren. Å plassere et live bet er gjort overraskende enkelt, da du på én og samme side får oversikt over tilgjengelige spill, oppdatert livescore samt muligheten til å aktivere din spillkupong.

For å se tilgjengelige spill, kan du klikke på “Event View”-knappen, mens kommende spill vises under “Live Schedule”-fanen.

Kundeservice og betalingsmetoder

Sett inn og ta ut penger via Visa, Mastercard, NETELLER og Trustly. Alle nevnte metodene er ekstremt sikre og vil gi deg pengene direkte inn på din spillekonto etter du har aktivert innskuddet.

Uttak kan ta litt lenger tid. E-lommebøker bruker som regel under 24 timer på et uttak, mens bankoverføringer kan ta 2 – 5 arbeidsdager. Først må også RedBet Sports godkjenne forespørselen, noe som vil variere i tid avhengig av om du tidligere har bekreftet din identitet samt om du bruker samme uttaksmetode som du benyttet deg av på ditt innskudd.

Vår mening

RedBet Sports er et godt alternativ for spillere som ønsker å plassere innsatser på idrettsarrangementer. Ved å tilby sine nye spillere to gratis spill, kan det også fort bli lønnsomt å åpne en konto og foreta et innskudd!

For å få tilgang til din bonus hos RedBet Sports må du først ha plassert et spill på minimum 100 kr. Dette er ikke så verst med tanke på at du kan sikre deg opptil to nye spill på 100 kr hver. Veldig positivt er det også at gevinster fra bonusspillene kommer helt uten omsetningskrav!

I tillegg finnes det flere andre kampanjer å velge mellom, så også etter du er ferdig med din bonus, vil du kunne få god verdi for pengene dine!

Åpne konto for å spille med bettingbonusen din hos RedBet Sports nå!