ZulaBet med bettingbonus på 2100 kr til nykommere!

17. mai 2019
ZulaBet odds side

Oddssiden ZulaBet er ute med en stor bettingbonus til alle nykommere! Du kan nå sikre deg hele 2 100 kroner ekstra til å spille på oddsen med!

ZulaBet er en ganske ny oddsside, med et lekkert design og massevis av flotte tilbud til norske oddsspillere. Hvis du er glad i å tippe på sport, så vil du få ekstra god valuta for pengene hos ZulaBet!

Som ny spiller får du automatisk tilbud om velkomstbonusen deres, som gir 100 % matching av ditt første innskudd. Dette tilbudet gjelder opp til maksbeløpet på 2 100 kroner, så i praksis vil alle innskudd mellom 200 og 2 100 kroner bli doblet av ZulaBet. Omsetningskravet for bettingbonusen hos ZulaBet er 6x til 2,0+ i odds.

Vi vet alle at oddstipping er risikable greier – mye kan gå galt og ødelegge oddskupongen totalt. Hvis uhellet skulle være ute, vit at du får ukentlige påfyllsbonuser hos ZulaBet. Et fast tilbud om 50 % påfyllsbonus opptil 5 000 kroner står klar hver eneste uke, og gir deg ekstra penger å tippe med! Som et ekstra plaster på såret gir de deg 10 % cashback på tapene dine, slik at du får litt tilbake om oddskupongene skulle ryke.

For tennisinteresserte har ZulaBet også et gøyalt tilbud om opptil 1 000 kroner i gratisspill på tennis – les alt om dette tilbudet på nettsiden deres!

Med serieavslutning i Premier League, semifinaler i Champions League og en norsk eliteserie i full sving, er det mye spennende å tippe på i disse dager!

JA TAKK, jeg vil ha 2 100 kr i bettingbonus!