Tipp hos Casinia og få gratisspill verdt 500 kr!

12. mai 2020
Casinia fotballbooster

Nå som våren sprer seg over hele landet, er det mange oppgaver som må tas tak i. Norges befolkning er godt i gang med rengjøring av hus, terrasser, hager og garasjer. Felles for alle er at når jobben er gjort, så er det utrolig godt å sette seg ned og slappe av. Med den nye kampanjen fra Casinia blir den pausen ekstra god!

Den nye kampanjen heter «Fotballbooster», og er som navnet tilsier, tilpasset de som liker å tippe på fotball. I og med at det er lite reelle fotballkamper for tiden, så er det virtuelle kamper som gjelder. Med et kjapt blikk på oversikten kan man finne frem til toppligaer som Premier League VR, UEFA Champions League VR, LaLiga VR og Bundesliga VR. Dette betyr egentlig bare at uansett hva du liker å se eller tippe på, så finner du det hos Casinia.

Om du allerede pleier å tippe, så er denne kampanjen helt super. Den har kun ett krav, og det er at man spiller 5 singelspill med verdi på minimum 200 kr hver. Så snart man har gjort det, er det bare å kontakte kundeservice, så vil man motta et gratisspill med verdi på 500 kr. Denne bonusen får man én gang om dagen, så lenge kampanjen pågår.

Som med de fleste bonuser, så har denne også et omsetningskrav. Om du vinner på gratisspillet, må gevinsten omsettes 3 ganger på spill som har 1,5 eller høyere odds.

Om du er en ny spiller som ikke har prøvd tipping før, så har Casinia også en knallbra velkomstpakke som gir deg opp til 2100 kr ekstra å spille for. Ta en titt på kampanjesiden for mer info!