PWR.bet gir ut 100% bonus verdt 350 kr + cashback!

26. juli 2019
PWRbet odds pa nett

Den nye oddssiden PWR.bet gir nå ut en bonus på 100 % verdt totalt 350 kroner, pluss cashback på eventuelle tap til sine uheldige spillere!

Nå kan du få ekstra masse penger å gamble med på oddskontoen din hos PWR.bet. Oddssiden med det tøffe navnet er ute med en like tøff oddsbonus på 100 % opptil 350 kroner. De dobler dermed alle innskudd opptil 350 kroner, slik at du får 700 kroner å spille for på oddsen!

Omsetningskravet er også av det gode slaget, 9x til 2,0 eller høyere i odds, så får du ta ut gevinstene du har vunnet!

Trodde du at sommerferien var en dårlig periode å spille på oddsen på?

Bare fordi Serie A, La Liga og Premier League har tatt sommerferie, så betyr ikke det at det ikke finnes gøyale oddsspill. I år er det fotball-VM for kvinner, og dessuten er Tippeligaen i full gang enda. Sommeren er dessuten høytid for golf-turneringer, det nærmer seg Wimbledon-turneringen som starter i juli, og det er friidrettsarrangementer hver eneste uke. Dermed har du plenty av oddsobjekter du kan prøve deg på med oddsbonusen din!

Hvis uhellet er ute, og oddskupongen din mot all formodning går på en smell, så kan du trøste deg med at du får 10 % cashback på dine tap hos PWR.bet. Så hvis du ryker, så får du 10 % av innsatsen tilbake inn på kontoen din…

Det hjelper jo litt!

Hent din bonus på 100 % hos PWR.bet I DAG!