Malina: Hent saftig bettingbonus verdt 2 100 kr!

16. juni 2020
Malina oddsbonus

Hent ut en saftig bettingbonus verdt hele 2 100 kroner hos Malina! Denne bettingbonusen ligger klar og venter på alle nye spillere som ikke kan vente med å komme i gang med oddstippingen igjen!

Det har vært noen lange, fæle måneder verden rundt. Koronapandemien har tatt hundretusener av liv, og milliarder av mennesker har sittet innesperret i sine hjem. I en slik tid blir fotball og idrett uviktig, men likevel har det vært et stort savn for mange fans verden over! I takt med bekjempelsen av korona har fotballen nå begynt å åpne opp igjen, og endelig kan vi begynne å tippe på oddsen igjen!

Bundesliga har startet, og 17. juni er en dato alle Premier League-fans har markert med fet skrift i kalenderen. Da starter kampene opp igjen, og vi vil få svaret på om Liverpool sikrer tittelen eller går på tidenes blemme, hvem som kommer seg til CL neste år, og nedrykkskampen blir avgjort.

Alle de 92 gjenstående kampene skal spilles fra 17. juni og fram til 26. juli, så her blir det et tettpakket program. Det gjelder å ha penger på oddskontoen!

Hos Malina får du 100 % bettingbonus verdt 2 100 kroner på ditt første innskudd. Minimumsinnskuddet er 200 kroner, mens 2 100 kr gir deg maks bonus og 4 200 kr på kontoen din!

De har også en rekke lojalitetsbonuser som gir deg påfyll på kontoen din skulle du ha behov for det!

JA TAKK, jeg vil ha bettingbonusen på 2 100 kr!