Folkeautomaten deler ut bettingbonus verdt 500 kr!

10. september 2020
Folkeautomaten oddsbonus

Ta en tur innom oddssiden hos Folkeautomaten, og få en gavmild bettingbonus verdt hele 500 kroner på ditt første innskudd! Og sjekk ut de spektakulære oddsboosterne de har på lager!

Det er ikke bare et casino med spilleautomater du finner hos Folkeautomaten, å nei. De har også en fullverdig oddsside med et STORT utvalg spillobjekter hver eneste dag. Her finner du alt av norsk og europeisk fotball, ispedd haugevis av tennisspill og mye annet snadder. De har blant annet et stort utvalg eSports, som mange har fått opp øynene for etter koronapausen til omtrent all annen idrett!

Men tilbake til bettingbonusen. Første gangen du setter inn penger hos Folkeautomaten, får du en bettingbonus på 100 %. Den gjelder for bonusbeløp opptil maksimalt 500 kroner, så om du vil ha maks bonus må du ut med en 500-lapp. Da kan du begynne å tippe med 1 000 kr på oddskontoen hos Folkeautomaten.

Denne oddssiden har dessuten en rekke spektakulære oddsboostere du gjør smart i å benytte deg av:

  • Kombibonusen gir oddsen på kupongen din et boost på opptil 15 % dersom du har med spillobjekter fra fotball, basketball, tennis og ishockey.
  • Amerikansk Bonanza gir oddsen din et boost på opptil 20 % dersom du har med spillobjekter fra de fire store, amerikanske ligaene. Vi snakker selvfølgelig om NBA, NFL, NHL og MLB.
  • Tennisbonusen starter på 2 % oddsboost dersom du velger ut to spillobjekter. Den øker til 10 % for en femling, og 50 % for en kupong med to spillobjekter!

 

 

Få din bettingbonus verdt 500 kr I DAG!