Få 50 kr gratis på oddsen hos stilige b-Bets her!

8. oktober 2019
B bets oddsbonus

Den stilige oddssiden b-Bets er ute med en velkomstgave du simpelthen ikke kan takke nei til! Registrer deg her i dag for å få 50 kroner gratis på oddsen!

Det er tanken som teller, er det ikke det man pleier å si? Hos b-Bets er tanken at alle spillere fortjener sjansen til å vinne på oddsen. De deler ut en velkomstgave som inneholder 50 kroner gratis – på oddsen – uten noe krav om innskudd først!

Det er kun våre lesere som kan benytte seg av dette eksklusive velkomsttilbudet, så grip sjansen mens du har den!

Det er nemlig ikke bare velkomstgaven du sikrer deg da, men også en stor bettingbonus på 120 % på første innskudd. Du kan få opptil €200 i bonus, noe som krever et innskudd på €167. Det gir totalt €367 på kontoen etterpå. For litt mer slunkne lommebøker er det fullt mulig å sette inn lavere beløp, og få tilsvarende lavere totalbeløp.

Det er ikke småtterier b-Bets har å by på av spillobjekter. Over 999 forskjellige ligger under Fotball, mens hundrevis av spill ligger i kategorier som basketball, baseball, amerikansk fotball, golf og tennis. I tillegg er det mulig å tippe på eSports, MMA, Formel 1 og mye, mye mer, hos b-Bets!

KLIKK HER for å få dine gratis 50 kroner!