Casinia: Spill med bettingbonus verdt 2 100 kr!

7. juli 2020
Casiniabet casinobonus

Hos Casinia kan du nå få en kraftig bettingbonus til en verdi av 2 100 kroner på ditt første innskudd. Dette tilbudet er tilgjengelig for alle nye oddsspillere hos Casinia!

Dette blir en spektakulær sommer for alle som er glade i idrett, og kanskje særlig fotball! Koronaviruset stengte ned all fotball i tre måneder fra mars av, og dermed må alt det tapte tas igjen i løpet av et par korte sommermåneder! Det betyr massevis av kamper stort sett hver eneste dag, og for en vanvittig mulighet til å vinne stort på oddsen! Det er nok dessuten duket for noen gigantiske oddsbomber etter hvert som beina blir slitne av det tøffe kampprogrammet.

Hvis du er glad i Eliteserien, Premier League, Bundesliga og La Liga går du noen flotte måneder i møte nå i juni og juli! Her er det full rulle og massevis av spillobjekter å velge imellom.

Veien fra suksess til fiasko er kort i bettingverdenen, og det vet Casinia. Derfor har de laget en stor bettingbonus som de deler ut til nye oddsspillere som tar turen innom. De belønner nykommere med 100 % bettingbonus, til en verdi av 2 100 kroner. Så for hver krone du setter inn, får du en krone i bonus hos Casinia! Utnytter du bonusen til det fulle, har du 4 200 kroner å kose deg med i sommer.

Det kan bli mange gevinster hvis du holder tunga rett i munnen de neste ukene!