BetToday: Prøv det nye bonussystemet fra Quickspin

9. januar 2020
Bettoday casinobonus

Hos BetToday kan du nå spille deg til bonuser og free spins med det nye bonussystemet fra Quickspin! Oppnå achievements, få tokens og veksle dem mot fordeler!

Quickspin har nå laget et lojalitetssystem for spilleautomatene sine som gjør det langt mer spennende å spille på dem! De har laget forskjellige achievements for spilleautomatene sine, og dersom du klarer dem så får du tokens i belønning. Jo flere tokens, jo bedre belønninger kan du veksle dem inn i!

Det er en lang rekke kjente spilleautomater fra Quickspin som er tatt med inn i bonussystemet deres, blant annet Sakura Fortune, Big Bad Wolf, The Wild Chase, Pied Piper, Sticky Bandits og flere andre titler. For hver av disse finnes det nå seks achievements som du kan prøve å klare – alt fra å aktivere bonusrunder, til å få scattersymboler eller 10x innsatsen i gevinst. Dette gir deg tokens, og for 7 tokens får du free spins verdt €0,20. Venter du til du har 14, 28 eller 42, får du free spins til en verdi av henholdsvis €0,40, €0,80 eller €1,20. Det er ikke så mye rabatt å hente om du sparer, men har du hellet med deg så vinner du større gevinster! Hvis du vil ha free spins verdt €20 per spinn, må du spare opp 720 tokens!

Som ny spiller hos BetToday får du med deg en velkomstpakke som gjør det verdt bryderiet. De matcher ditt aller første innskudd med hele 100 %, og maks bonus er satt til €200. Som om ikke det var nok kaster de også 200 free spins etter deg, som kan brukes på NetEnts mest populære videoautomater!

Besøk BetToday og prøv det nye bonussystemet deres!