Åpne konto hos Rembrandt og få 50 kr uten innskudd

11. oktober 2019
Rembrandt sports

Har du lyst på en gratis velkomstgave på oddsen hos Rembrandt? Da har du kommet til riktig sted! Åpne konto i dag, og få 50 kr gratis uten innskudd!

 Det er ikke alltid det er så mye som kreves for å få en gratis velkomstgave. Hos Rembrandt er det faktisk bare å åpne konto, takket være det eksklusive velkomsttilbudet alle våre kjære lesere kan få! Besøker du Rembrandt via linken vår, og åpner konto, får du 50 kroner gratis å spille på oddsen med – helt uten krav om innskudd! Dermed kan du tippe og vinne risikofritt på favorittidrettene dine!

Som om ikke det var nok i seg selv, får du også en forstørret bettingbonus dersom du setter inn penger hos Rembrandt. De har boostet den fra 100 % og opp til 120 %, noe som gir deg ekstra masse penger igjen for innskuddet ditt. Maksimalt beløp for bettingbonusen er satt til 2 000 kroner, som oppnås med et innskudd på rundt 1 667 kroner!

Hos Rembrandt vil du finne massevis av spillobjekter innen eSports, og norsk fotball, engelsk fotball, og det meste av europeisk fotball. Du vil også kunne boltre deg i amerikanske spillobjekter fra NBA, NHL, NFL og MLB!

Bli med på spenningen hos Rembrandt, for livet er morsommere for de som er glade i å tippe på oddsen!

TA MEG MED til mine 50 gratis kroner hos Rembrandt!