Fastbet new

Fastbet Sports

50% oddsbonus opptil 1 000 kr

https://www.fastbet.com/sports

Hent Bonus

Introduksjon av FastBet

Det er utvilsomt noe befriende enkelt, stilrent og samtidig gjennomtenkt over FastBet. Muligens henger det sammen med det ryddige inntrykket man får når man entrer bookmakerens hjemmeside. Hva enn det er, er det åpenbart at FastBet på nett har appell til spillere som vektlegger seriøsitet og “skikkelighet”.

FastBets nettside for dem som elsker å spille på odds, er responsiv og kjapp. Menyene er tydelige. I hovedvinduet i midten får du opp massevis av de mest aktuelle spillene til enhver tid, og i venstremargen manøvrerer du deg enkelt mellom de ulike idrettene.

Eierne av denne nettsiden har mange år på baken når det kommer til oddsspill. Det synes. En annen viktig erfaring disse gründerne har, er at de en gang bare drev med spill mens det var en hobby. Før FastBet kom til, var de altså i kontakt med det som driver den gjengse spiller i dag, og det er en soleklar fordel. For å forstå en spiller, må du nemlig tenke som en spiller!

FastBets oddsbonuser

At disse aktørene vet hva de driver med, vises på FastBets oddsbonus for nye spillere. Alle vet at oddsbonusen betyr det meste for spillere som er på jakt etter et nytt sted å spille, og derfor er det helt essensielt at åpningskampanjen – det være seg hos et casino eller en bookmaker – er på høyden.

FastBet gir deg pene 50 % innskuddsbonus opp til 1 000 kroner!

Med denne bettingbonusen får du en finfin start i oddsmarkedet, spesielt siden du kan bruke bonusen på hva du vil av spillobjekter. Og du trenger selvfølgelig ikke satse alt: Hvis 200 kroners innsats er nok for deg, gir FastBet deg – med disse betingelsene – 300 kroner å spille for.

Verdt å merke seg er det også at FastBet smeller til med andre kampanjer, foruten velkomstkampanjen.

Om du digger å spille kombinasjonsspill, kan du gjøre en meget god deal hos FastBet. Jo flere kombinasjoner, jo mer får du fra bookmakeren. Du kan hanke inn inntil 30 % innsatsen!

Ligaer og idretter hos FastBet 

Et annet moment som er av sentral betydning når en spiller ser seg om etter en ny bookmaker, er spillmenyen. En FastBet bettingbonus kommer ikke til sin rett dersom antallet idretter, ligaer og generelle spillobjekter er labert. Et selskap med FastBets fartstid vet selvfølgelig dette, derfor er utvalget av objekter du kan spille på formidabelt.

Alle de store idrettene – det være seg fotball, basketball, tennis eller ishockey – er selvfølgelig tilgjengelig. Du finner også flust av litt smalere sporter, for eksempel diverse e-sporter, dart og futsal. Innenfor både de “brede” og de “smale” idrettene har du et stort antall ligaer og turneringer det går an å sette penger på.

Hva med å bruke FastBet-bonusen på verdensmesterskapet i dart? Eller makedonsk eliteserie i håndball? Det er fritt frem for det!

Likedan tilbyr FastBet spill for dem som nødvendigvis ikke bare er interessert i sport. Du kan også vedde på engelsk politikk, hvem som vinner presidentkampen i USA i 2020, eller hvem som blir BBCs sportspersonlighet av året. For å nevne noe!

FastBet på mobil

Man må nesten være tilstede på mobilen. Det gjelder privatpersoner, og det gjelder bedrifter. Spesielt bookmakere bør ha et eget mobil-sted for sine spillere, og derfor kan du – uten problemer – spille FastBet på mobilen. Enten du vil bruke mobilversjonen av bookmakeren til å sette nye spill, eller bare følge live score, fungerer den optimalt med uansett hvilket operativsystem eller “dings” du bruker. Bare logg rett inn på FastBet på nett, så er du i gang.

Live odds

FastBet kjører til enhver tid live bet. Det betyr at du, om du ikke finner noen morsomme spill på den “vanlige” planen, heller kan hygge deg med masse forskjellige objekter innenfor livebetting. FastBets meny er enkel og oversiktlig, klikker du deg inn her, finner du ut hvor mange tilbud som finnes innen hver idrettsgren, og hva du kan spille på.

Kundeservice og betalingsmetoder

Å bli stående fast, eller komme i en knipe, kan skje den beste. Tryggheten da, er at FastBet er tilstede for deg. Bookmakerens live chat er tilgjengelig 24 timer i døgnet, 7 dager i uka, så enten du har spørsmål om FastBet livebetting, eller noe langt mer trivielt, er det bare å fyre løs. FastBet er også tilgjengelig via kontaktskjema eller mail.

Når det kommer til muligheter for å ta ut eller å sette inn penger, finnes det mange varianter. Her er et utvalg:

Neteller, Visa, Mastercard, Skrill, Trustly, Paysafecard, Zimpler.

Vår mening

Jo mer man blir kjent med FastBet, jo mer solid fremstår denne bookmakeren. Med et bredt spekter av spill, en høyinteressant velkomstbonus + oppegående og serviceinnstilt kundeservice, ender FastBet opp i kategorien av bookmakere som trygt kan anbefales.

Åpne konto for å spille med bettingbonusen din hos FastBet nå!